Femeie accidentată mortal de un autoturism, la Brebeni. Traversa strada prin loc nepermis

O femeie de 79 de ani, din comuna Brebeni, a fost lovită mortal, marți după-amiaza, de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani. Accidentul rutier s-a produs pe Drumul Județean 546, care tranzitează localitatea, și din primele date se pare că bătrâna a fost acroșată de mașină în momentul în care se angajase neregulamentar în traversarea străzii.

„Polițiștii Biroului Rutier sunt prezenți pe Drumul Județean 546, în localitatea Brebeni, unde efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs un accident rutier grav. Din primele date, se pare că o femeie, în vârstă de 79 de ani, din comună, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure și a fost acroșată de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 28 de ani, din direcția Slatina către Drăgănești Olt. În urma impactului, femeia și-a pierdut viața”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au deschis dosar penal în cauză în care efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<