22.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie accidentată mortal de un autoturism, la Brebeni. Traversa strada prin loc nepermis

- Advertisement -

O femeie de 79 de ani, din comuna Brebeni, a fost lovită mortal, marți după-amiaza, de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani. Accidentul rutier s-a produs pe Drumul Județean 546, care tranzitează localitatea, și din primele date se pare că bătrâna a fost acroșată de mașină în momentul în care se angajase neregulamentar în traversarea străzii.

„Polițiștii Biroului Rutier sunt prezenți pe Drumul Județean 546, în localitatea Brebeni, unde efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs un accident rutier grav. Din primele date, se pare că o femeie, în vârstă de 79 de ani, din comună, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure și a fost acroșată de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 28 de ani, din direcția Slatina către Drăgănești Olt. În urma impactului, femeia și-a pierdut viața”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au deschis dosar penal în cauză în care efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți