19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

COVID-19 și la Centrul Local Balș al APIA. Un salariat, test pozitiv

- Advertisement -

Și un angajat al Centrului Local Balș din cadrul Centrului Județean Olt al Agenția de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. Cazul vine la doar câteva zile după ce alți cinci salariți, de data aceasta ai APIA Olt, au fost depistați cu infecția COVID-19.

Angajatul se întorsese recent din concediul de odihnă și s-a prezentat la spital cu simptome specifice noului Coronavirus, despre această situație conducerea fiind înștiințată pe 1 septembrie.

„În urma testării în unitatea spitalicească, miercuri, 2 septembrie, conducerea a fost înştiinţată că salariatul APIA Olt este pozitiv. APIA – Centrul Judeţean Olt a înştiinţat Direcția de Sănătate Publică Olt care urmează să ia măsurile care se impun. Sediul Centrului Local Balş a fost dezinfectat în cursul zilei de marți”, transmit reprezentanții instituției.

Sursa citată mai arată că la nivelul sediului APIA Olt din municipiul Slatina, strada Arcului, numărul 20, în urma confirmării celor cinci cazuri de COVID-19 comunicate anterior, 22 de funcţionari publici s-au testat la cerere, rezultatul testelor fiind negativ. „O parte din funcţionarii confirmaţi anterior şi contacţii lor şi-au reluat activitatea, ceilalţi urmând să se prezinte la locul de muncă începând cu data de 5 septembrie”, mai precizează reprezentanții instituției.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți