17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei cadre medicale de la spitalele din Slatina și Caracal, printre noii olteni infectați cu Coronavirus

- Advertisement -

Dintre cele 14 cazuri noi de Coronavirus confirmate în ultima zi, în Olt, specialiștii Direcției de Sănătate Publică transmit că trei sunt cadre medicale de la spitalele din municipiile Slatina și Caracal, restul fiind cu transmitere comunitară.

La Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost infectați cu COVID-19 un medic ortoped și o asistentă medicală, în timp de la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județ, a fost depistată cu virusul SARS-CoV-2 o infirmieră.

Din numărul totalul al celor 1.335 de cazuri de Coronavirus, înregistrate în Olt de la începutul pandemiei, sunt 94 de olteni internați în continuare în spital, nouă fiind la secțiile Anestezie și Terapie Intensivă Slatina și Caracal. Alte puțin peste 1.200 de persoane au fost externate, dintre acestea puțin peste 760 fiind vindecate, 256 externate din spital la cerere și aproape 200 care au refuzat internarea şi au fost izolate la domiciliu. Potrivit statisticilor specialiștilor în sănătate publică, în județ sunt şi 8.424 de olteni care s-au testat pentru depistarea noului Coronavirus.

Totodată, sunt și 43 de persoane din județ care au murit din cauza COVID-19, însă acestea, pe lângă infecția cu virusul SARS-CoV-2, sufereau și de alte probleme de sănătate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți