15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Vulturești: Un tânăr drogat, acuzat că a violat și ucis o consăteancă de 98 de ani. Procurorii l-au reținut

- Advertisement -

Un tânăr de 19 ani, din satul Valea lui Alb al comunei Vulturești, a fost reținut în noaptea de marți spre miercuri după ce, cu o noapte înainte, a intrat în locuința unei consătence de 98 de ani pe care a vrut să o tâlhărească, a violat-o și apoi a omorât-o. Potrivit procurorilor olteni, în momentul comiterii faptei acesta s-ar fi aflat sub infleunța drogurilor.

Bătrâna a trecut prin chinuri groaznice, potrivit anchetatorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, inculpatul lovind-o, violând-o și introducându-i în vagin bastonul de care aceasta se folosea pentru a se deplasa, iar apoi a strâns-o de gât.

„În noaptea de 30 spre 31 august, în jurul orei 1:00 – 1:30, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B. D. de 98 de ani, din comuna Vulturești, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 de ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit. În continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu aceasta, continuând să o agreseze, după care i-a introdus în vagin un corp dur, respectiv bastonul de care se folosea pentru deplasare, iar, în final, a sugrumat-o cu consecința fracturii de os hioid, fapt ce a determinat decesul, conform concluziilor preliminare întocmite de medicul legist de la Serviciul Județean de Medicină Legală Olt”, spun procurorii olteni.

Acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată, omor calificat și viol, tânărul de 19 ani, din Vulturești, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți