14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracaleanul care a răpit-o pe fosta iubită din Corabia, plasat sub control judiciar. Aceeași măsură și pentru fiul bărbatului

- Advertisement -

Cei doi caracaleni, tată – 50 de ani și fiu – 31 de ani, acuzați de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violare de domiciliu după ce luni au răpit, împreună cu alți doi amici, o femeie de 55 de ani, din Corabia, sunt cercetați în stare de libertate. Bărbatul de 50 de ani, care este fostul iubit al femeii, și băiatul său au fost reținuți miercuri pentru fapta comisă, iar miercuri au fost prezentați procurorilor Parchetului Corabia care au dispus împotriva lor măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Actualul concubin al femeii, un bărbat de 56 de ani, din orașul Corabia, este cel care pe 1 septembrie a sunat la 112 și a sesizat faptul că mai multe persoane au pătruns în locuință și au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinței acesteia, plecând într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au căutat-o și au reușit să o găsească în Caracal. „Polițiștii din Corabia au acţionat cu celeritate și, cu sprijinul polițiștilor caracaleni, au găsit în municipiul Caracal autoturismul respectiv,  în care au fost identificați patru bărbați, precum și concubina apelantului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii corăbieni i-au reținut miercuri, pentru 24 de ore, pe cei doi caracaleni, tată și fiu, acuzați de comiterea faptei, iar joi anchetatorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia nu au dispus împotriva lor măsura arestării preventive și plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți