19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Condiții optime de începere a școlii și la Vișina

- Advertisement -

După primăriile din Slatina și Găneasa, și reprezentanții unei alte unități administrativ teritoriale din județ dorește ca noul an de învățământ 2020 – 2021 să înceapă în condiții de siguranță. Autoritățile locale din Vișina sunt cele care vor să asigure măști de protecție, dezinfectant pentru mâini, dar și alte bunuri atât de necesare ținând cont de contextul actual al pandemiei COVID-19.

Pe lângă măști și dezinfectant, Primăria Vișina vrea să cumpere și set de covoare dezinfectante, indicatoare pentru podea, de obligativitate, dar și pentru preșcolari. În acest sens, a fost deja demarată procedura de achiziție.

„Primăria Vișina a demarat procedura de achiziție a 4.000 de măști sanitare de protecție, 20 de litri de dezinfectant pentru mâini, set covor dezinfectant 20 bucăți, indicator podea săgeată 40 bucăți – 20 roșu și 20 albastru, indicator preșcolari zece bucăți, indicator de obligativitate – dezinfectarea mâinilor obligatorie 20 bucăți, necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale Vișina din comuna Vișina, astfel încât pe data de 14 septembrie, când elevii se întorc la cursuri, aceștia să-și desfășoare activitatea în condiții de siguranta în contextul actual al pandemiei de Coronavirus”, au spus reprezentanții administrației locale pe pagina oficială de Facebook.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți