11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă doi salariați ai Spitalului Slatina, testați pozitiv la virusul SARS-CoV-2

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au transmis joi că din totalul de 23 de infecții noi cu COVID-19 majoritatea sunt prin transmitere comunitară. Doar două dintre acestea sunt înregistrate din nou în rândul angajaților Spitalului Județean de Urgență Slatina, fiind vorba despre o asistentă medicală și o persoană care face parte din personalul TESA.

Cu cele 23 de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, în județ am ajuns la un bilanț total de 1.358 de la începutul pandemiei. Dintre acestea, puțin peste 90 de persoane sunt internate în spital, 11 fiind la secțiile Anestezie și Terapie Intensivă Slatina și Caracal. Alți aproape 1.230 de olteni au fost externați, dintre aceștia aproape 770 fiind vindecați, 261 externați din spital la cerere și aproximativ 200 care au refuzat internarea şi au fost izolați la domiciliu. Potrivit statisticilor specialiștilor în sănătate publică, în județ sunt şi 8.485 de persoane care s-au testat pentru depistarea noului Coronavirus.

Totodată, sunt și 44 de olteni care au decedat din cauza infecției COVID-19, însă acestea, pe lângă această boală, aveau și boli asociate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți