18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânărul care a violat și ucis o bătrână din Vulturești, în arest preventiv

- Advertisement -

Ionuț Daniel Chircă este tânărul de 19 ani, din comuna Vulturești, care la începutul săptămânii a bătut cu brutalitate, a violat și a omorât o femeie de 98 de ani, din localitate. În prezent, acesta este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt, magistrații Tribunalului Olt dispunând miercuri arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este însă definitivă și poate fi contestată în 48 de ore.

Tânărul din Vulturești ar fi comis fapta fiind sub influența drogurilor și, potrivit procurorilor olteni, acesta și-a agresat și violat victima după ce ar fi intrat peste ea în casă cu intenția de a-i fura banii și nu i-a găsit. Mai mult, Daniel Chircă a batjocorit-o pe consăteancă introducându-i în vagin bastonul de care aceasta se folosea pentru a se deplasa.

„În noaptea de 30 spre 31 august, în jurul orei 1:00 – 1:30, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B. D. de 98 de ani, din comuna Vulturești, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit. În continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu aceasta, continuând să o agreseze, după care i-a introdus în vagin un corp dur, respectiv bastonul de care se folosea pentru deplasare”, declară anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În final, inculpatul a sugrumat-o pe bătrână cu consecința fracturii de os hioid, fapt ce a determinat decesul, potrivit concluziilor preliminare întocmite de medicul legist de la Serviciul Județean de Medicină Legală Olt.

Tânărul de 19 ani este cercetat penal pentru tentativă de tâlhărie calificată, omor calificat și viol, infracțiuni pentru care acesta riscă să stea mulți ani după gratii.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți