3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Agresorii din Fărcașele, arestați pentru 30 de zile

- Advertisement -

Tinerii de 29 și 32 de ani, din comuna Fărcașele, care vineri au bătut pe strada Calea București, din municipiul Caracal, un tânăr de 23 de ani, din comuna Grădinile, după care au fugit, urcându-se în două mașini, au fost arestați.

Bărbații au fost prezentați sâmbătă în fața procurorilor caracaleni, care l-au prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Caracal, acesta dispunând emiterea de mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele lor. Cei doi, care s-au acuzați de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, însă decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Potrivit unor surse din anchetă, agresiunea a avut loc pe fondul unui unui conflict mai vechi. În urmă cu o săptămână, cei trei s-au întâlnit tot în Caracal, iar atunci scandalul ar fi pornit din cauza iubitei tânărului din Grădinile de care tinerii din Fărcașele s-ar fi luat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți