10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Caracaleanca de 16 ani, dispărută pe 20 august, găsită în Craiova

- Advertisement -

Adolescenta de 16 ani, care a dispărut din data de 20 august de la locuința sa din municipiul Caracal, a fost găsită de polițiști după cinci zile de căutări. Aceasta își făcuse un prieten în municipiul Craiova, la care se și afla în momentul în care oamenii legii au dat de ea.

Dispariția Anei Maria Casandra Asan a fost anunțată de bunica sa pe data de 1 septembrie.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de bunică în ziua de 1 septembrie, cu privire la faptul că în ziua de 20 august, minora ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. În urma activităţilor desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției Caracal au depistat minora pe raza municipiului Craiova, județul Dolj. Asan Ana Maria Casandra a declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost redată familiei în siguranță”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Nu a fost pentru prima dată când tânăra de 16 ani a mai dispărut de acasă, aceasta trăind, potrivit unor informații, în concubinaj cu mai mulți bărbați din județele Olt și Dolj, în alte dăți fiind găsită în Balș sau Bechet. De asemenea, fata a mai plecat voluntar de la locuința familiei și în timp ce se afla cu părinții în Spania. S-a întâmplat în luna decembrie a anului trecut, atunci fiind căutată și găsită de polițiștii din orașul Cordoba.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți