14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Giuvărăşti, mort din cauza COVID-19 la Spitalul Caracal

- Advertisement -

Judeţul Olt a înregistrat în weekend al 45-lea deces din cauza infecţiei cu virusul SARS-CoV-2. Un bărbat de 82 de ani, din comuna Giuvărăşti, a încetat din viaţă la Spitalul Caracal, iniţial acesta fiind internat la Spitalul Slatina.

În data de 3 septembrie, olteanul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar ziua următoare a fost confirmat cu noul Coronavirus şi transferat la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din judeţ. Bătrânul de 82 de ani a fost internat pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă unde, din păcate, duminică, 6 septembrie, a încetat din viaţă.

Specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Olt au transmis ca şi cauză a decesului un stop cardiorespirator şi infecţia COVID-19, însă pe lângă virusul SARS-CoV-2 acesta mai avea ca boli asociate insuficienţă cardiacă congestivă clasa IV NYHA, hipertensiune arterială grad II, fibrilație atrială permanentă cualură ventriculară medie, bronhopneumopatie obstructivă cronică şi demenţă senilă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți