14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băieți de 5 și 8 ani, din Scornicești, victimele a două accidente petrecute pe aceeași stradă

- Advertisement -

Strada Bălțați din orașul Scornicești a fost locul în care marți s-au produs două accidente rutiere, în urma cărora au fost răniți doi copii cu vârste de cinci și opt ani, din localitate. Evenimentele au avut loc o oră diferență, ambele victime angajându-se neregulamentar în traversarea străzii.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că primul accident s-a petrecut pe strada Bălțați, din Scornicești, în jurul orei 13:30.

Un bărbat din municipiul Câmpulung, județul Argeș, a acroșat cu autoturismul un băiat de 8 ani, din Scornicești, ce se pare că ar fi traversat prin loc nepermis și fără să se asigure.

O oră mai târziu, la 14:30, pe aceeași stradă, un bărbat din orașul Potcoava, a lovit cu mașina un copil de 5 ani, din localitate, care la rândul său s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

În urma ambelor evenimente rutiere, băieții au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital pentru investigații amănunțite.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au deschis două dosare penale în care fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți