Cristi Rădoi rămâne adjunct al IPJ Olt. Împuternicirea în funcție, prelungită cu încă șase luni

Au trecut șase luni de când comisarul șef Cristi Rădoi este adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar zilele trecute conducerea Poliției Române a decis să-i prelungească împuternicirea pentru încă o jumătate de an.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ, dispoziția de împuternicire pentru o perioadă de maximum șase luni a lui Cristinel Ionică Rădoi în funcția de adjunct al șefului Poliției Olt, începând cu data de 3 septembrie, a fost dată la începutul lunii.

Înainte de a fi adjunct al IPJ, comisarul șef de poliție Cristi Rădoi a îndeplinit funcția de ofițer specialist în cadrul Serviciului Județean Anticorupție Olt timp de șapte ani.

Ofițerul are o experiență de 26 de ani în structurile Poliției Române. Din anul 1993 lucrează în Poliţia Olt şi în primii săi ani de activitate a fost poliţist în cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Slatina, iar mai apoi a fost ofiţer specialist în cadrul Serviciului Rutier Olt, funcţie pe care a ocupat-o până în primăvara anului 2013 când a început să lucreze la Serviciul Anticorupție. 

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<