13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cristi Rădoi rămâne adjunct al IPJ Olt. Împuternicirea în funcție, prelungită cu încă șase luni

- Advertisement -

Au trecut șase luni de când comisarul șef Cristi Rădoi este adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar zilele trecute conducerea Poliției Române a decis să-i prelungească împuternicirea pentru încă o jumătate de an.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ, dispoziția de împuternicire pentru o perioadă de maximum șase luni a lui Cristinel Ionică Rădoi în funcția de adjunct al șefului Poliției Olt, începând cu data de 3 septembrie, a fost dată la începutul lunii.

Înainte de a fi adjunct al IPJ, comisarul șef de poliție Cristi Rădoi a îndeplinit funcția de ofițer specialist în cadrul Serviciului Județean Anticorupție Olt timp de șapte ani.

Ofițerul are o experiență de 26 de ani în structurile Poliției Române. Din anul 1993 lucrează în Poliţia Olt şi în primii săi ani de activitate a fost poliţist în cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Slatina, iar mai apoi a fost ofiţer specialist în cadrul Serviciului Rutier Olt, funcţie pe care a ocupat-o până în primăvara anului 2013 când a început să lucreze la Serviciul Anticorupție. 

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți