10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Drumul de pe Barajul Slătioara se asfaltează complet

- Advertisement -

Drumul care leagă Slatina de comuna limitrofă Slătioara a fost asfaltat anul acesta de Primăria municipiului reşedinţă a judeţului Olt. Însă, administraţia locală a putut asfalta doar până la limita dintre cele două localităţi, asfaltarea porţiunii de drum până la intersecţia cu Drumul Judeţean 677 Slătioara – Piatra Olt ţinând de Primăria Slătioara. Însă, slătinenii care tranzitează zona, mulţi dintre ei locuind chiar în localitatea învecinată, au primit o veste bună din partea primarului Emil Moţ.

Consiliul Judeţean Olt este instituţia care va asigura finanţarea pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare a drumului de pe Barajul Slătioara, a transmis edilul Slatinei într-o emisiune televizată la postul local Olt TV.  

„Barajul de la Slătioara nu este un drum destinat traficului greu, sub nicio formă, toate barajele sunt așa. Noi am prevăzut că vor fi lucrări la Podul Olt, nu am știut că această firmă va cere rezilierea contractului și, cum am decis să facem toate intrările și ieșirile din oraș, am refăcut și zona de coborâre spre Barajul Slătioara, Centura Basarabilor, toată strada Basarabilor până jos. Aș fi făcut tot barajul, dar, din păcate, nu este în administrația noastră și am făcut toată reabilitarea până unde se termină Slatina. Dar vreau să dau o veste bună, CJ Olt finanțează și cealaltă bucată de drum care aparține de Slătioara. Primarul Savu Ungureanu mi-a spus că au ținut licitația, au desemnat și un constructor și, probabil, că săptămâna viitoare, dacă nu chiar la finalul acestei săptămâni, constructorul se va apuca de turnat un alt strat de asfalt care va merge până la intersecția cu Slătioara. În acest fel legăm drumul județean, datorită banilor de la CJ Olt și implicării președintelui Marius Oprescu, dar și a implicării primarului de la Slătioara. Vom avea un mini inel în jurul Slatinei, un drum reabilitat complet”, a spus Emil Moț, primarul localităţii Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți