14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste o sută de bilete la băi disponibile pentru beneficiarii din judeţ

- Advertisement -

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament rămase disponibile din seria a 14-a a anului 2020, iar acestea pot fi ridicate de pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii începând de miercuri. Sunt peste o sută de bilete care au ca destinaţie aproape 20 de staţiuni balnare de la munte sau de la mare.

În total, sunt 111 bilete de tratament disponibile atât în unitățile hoteliere care aparțin societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2020, cât și în unitățile hoteliere ale societăţii TBRCM SA. Data de plecare în stațiune este în perioada 12 – 17 septembrie, biletele fiind repartizate astfel: zece în Amara, două în Bala, şapte în Buziaș, cinci în Călimăneşti, cinci în Covasna, trei în Eforie Nord, cinci în Felix, 12 în Govora, două în Herculane, unul în Mangalia, 35 în Olăneşti, zece în Pucioasa, două în Căciulata, unul în Moneasa, două în Slănic Moldova, două în Tuşnad, două în Vatra Dornei, patru în Saturn şi unul în Neptun. În perioada sejurului, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt începând de miercuri, 9 septembrie. „Beneficiarii de bilete de tratament au obligaţia de a se adresa unităţii balneare prin e-mail sau telefon în vederea obţinerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătăţii 1.078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale hotelurilor este disponibilă pe site-ul instituţiei la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament”, au transmis reprezentanţii CJP.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți