7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

ALRO Slatina a primit o primă tranşă de aproape 50 de milioane de euro, ajutor de la stat

- Advertisement -

Angajaţii uzinei ALRO Slatina, singurul producător de aluminiu din ţară cu o activitate de 55 de ani, au primit veşti bune şi îşi vor păstra locurile de muncă. Guvernul a virat o primă tranşă de aproape 50 de milioane de euro, ajutor de la stat pentru certificatele verzi, anunţul fiind făcut de Liviu Voiculescu, candidatul Partidului Naţional Liberal la fotoliul de primar al municipiului Slatina.

„Guvernul Orban își respectă promisiunile! Prima tranșă a ajutorului de stat pentru 15 ramuri din industria românească a ajuns și la ALRO! Mulțumesc, în numele miilor de angajați slătineni, prim-ministrului Ludovic Orban, europarlamentarului Siegfried Mureşan şi ministrului Economiei, Virgil Popescu”, a declarat Voiculescu, preşedintele liberalilor olteni şi candidatul la Primăria Slatina.  

Sprijinul financiar vine la scurt timp după ce s-a veficulat că uzina de aluminiu de pe platforma industrială a Slatinei îşi va închide porţile dacă nu îşi primeşte banii pentru certificatele verzi, iar sindicaliştii ameninţau că ies la proteste în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului României.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți