3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr din Priseaca, mort în urma unui accident produs la Pleșoiu

- Advertisement -

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Priseaca, și-a pierdut viața miercuri dimineața în urma unui grav accident de circulație petrecut în afara comunei Pleșoiu. Acesta se afla pe bicicletă și a fost lovit din spate de un microbuz de transport persoane care circula pe ruta Drăgășani – Slatina.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 06:00, polițiștii Biroului Rutier Slatina deplasându-se la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care acesta s-a produs.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat din comuna Pleşoiu, în timp ce conducea un microbuz pe Drumul Județean 677, din direcția Pleşoiu spre Slătioara, a intrat în coliziune faţă – spate cu o bicicletă ce se deplasa în acelaşi sens de mers, pe care se afla un tânăr de 25 de ani, din comuna Priseaca”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, biciclistul a murit la scurt timp, acesta fiind proiectat într-un șanț de la marginea drumului. Surse din anchetă spun că șoferul mocrobuzului nu l-a văzut pe tânărul aflat pe bicicletă pentru că a fost orbit de luminile farurilor unui TIR care venea din fața sa.

Polițiștii rutieri l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, și au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți