10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

25 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2 în rândul oltenilor. Bilanțul cazurilor a ajuns la 1.455

- Advertisement -

Creștere record în ultimele zile a infecțiilor COVID-19 în Olt. Dacă zilele am avut cu mult sub 20 de cazuri noi înregistrate, iată că datele oficiale raportate joi de Grupul de Comunicare Strategică arată că în județ, în ultimele 24 de ore, au fost 25 de îmbolnăvi noi cu virusul SARS-CoV-2. Cu această cifră, bilanțul total al cazurilor, de la începutul pandemiei de Coronavirus, ajunge la 1.455.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în județ continuăm să avem și bolnavi care sunt internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde primesc tratament de specialitate cei confirmați cu infecția COVID-19, ce au test cu rezultat pozitiv în urma retestării.

Distinct de cele 25 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost opt persoane reconfirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Din păcate, dintre cele 1.455 de persoane depistate cu Coronavirus, în Olt s-au înregistrat, de la începutul pandemiei, și 46 de decese în rândul acestora. Însă, pe lângă infecția COVID-19, toate acestea aveau și boli asociate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți