10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copiii de la clasa pregătitoare primesc primul lor ghiozdan din partea Primăriei Brâncoveni

- Advertisement -

La fel ca în municipiul Slatina, unde fiecare învățăcel începe clasa pregătitoare primește câte un ghiozdan complet echipat din partea Primăriei, tradiția a fost păstrată și de autoritățile locale din comuna Brâncoveni.

Este al doilea an consecutiv când administrația publică locală oferă celor mici ghiozdane care conțin toate rechizitele școlare necesare pentru începerea primului an de școală, investiția fiind asigurată din bugetul Primăriei Brâncoveni.

„Fiecare școlar al comunei Brâncoveni de la clasa pregătitoare va primi și anul acesta, în prima zi de școală, un ghiozdan care conține rechizite necesare începutului de an școlar, precum caiete, creioane colorate, penar, pixuri, etc. Programul «Primul meu ghiozdan», demarat de administrația locală din Brâncoveni, a ajuns la cea de-a doua ediție, iar acum în prag de început de an de învățământ eu, împreună cu colegii din Consiliul Local, le urăm micilor învățăcei: «Mult succes la școală!»”, a declarat Ion Cheroiu, primaruil comunei Brâncoveni.

În total, 13 copii din Brâncoveni care merg în clasa pregătitoare primesc câte un ghiozdan complet echipat, valoarea unui singur set fiind de 120 de lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți