10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără de 16 ani, din Studina, dispărută de acasă

- Advertisement -

UPDATE: Adolescenta de 16 ani, din Studina, plecată miercuri seară de acasă, doar după două zile de la ultima sa dispariție, atunci fiind găsită la Craiova, s-a prezentat singură la Poliția Caracal, unde a declarat că nu ma vrea să stea cu familia sa. „Având în vedere activitățile de căutare a minorei dispărută din comuna Studina, în urmă cu scurt timp (joi seara n.r.) aceasta s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Caracal, afirmând că nu mai dorește să locuiască cu familia, nefiind victima vreunei infracțiuni”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ştirea iniţială: O adolescentă de 16 ani, din comuna Studina, este căutată de poliţişti după ce mama sa a dat-o dispărută joi dimineaţă, după ce aceasta a plecat de acasă miercuri seara şi nu s-a mai întors. La începutul acestei săptămâni, pe 7 septembrie, tânăra a mai dispărut de la domiciliu, fiind găsită în municipiul Craiova.

„La data de 10 septembrie, în jurul orei 09:50, polițiștii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Vişina, au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 9 septembrie, ora 22:00, fiica sa Marina Ionela Furtună, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Minora a mai fost plecată voluntar pe 7 septembrie, fiind găsită de poliţişti în municipiul Craiova, judeţul Dolj”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele adolescentei sunt înălţime 1,65 metri, aproximativ 50 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui şi păr lung vopsit blond.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea Marianei Ionela Furtună sunt rugate să apeleze de urgenţă numărul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți