19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Noi bilete de tratament pentru pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţ

- Advertisement -

Pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţul Olt au la dispoziţie o nouă serie de bilete la băi. Diagrama cuprinde alocarea a peste 160 de bilete de tratament din seria a 15-a a anului 2020, acestea fiind deja afşate la sediul şi pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Olt. Biletele sunt disponibile în 17 staţiuni balnerea de la munte sau mare, cele mai multe fiind în Băile Olăneşti, Căciulata şi Govora.

În total, lista cuprinde 162 bilete de tratament care sunt vacante în unităţile hoteliere ale societăţii TBRCM SA şi în hotelurile cu care Casa Naţională de pensii Publice a încheiat anul acesta contracte.

Data de plecare în stațiune este în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, biletele fiind repartizate astfel: trei în Amara, două în Bala, 25 în Căciulata, 15 în Călimăneşti, 13 în Covasna, cinci în Eforie Nord, 13 în Felix, 22 în Govora, opt în Herculane, cinci în Mangalia, două în Neptun, 40 în Olăneşti, două în Pucioasa, unul în Saturn, două în Slănic Moldova, două în Techirghiol şi două în Tuşnad. Beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear în cele 16 zile cât este perioada unui sejur. 

Oltenii care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii până în data de 21 septembrie, inclusiv. Persoanelor de pe diagrama care nu ridica biletele le vor fi anulate alăcarile, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă şi se prezintă la ghişeul instituţiei. Ulterior, biletele la băi care rămân disponibile se afişează pe 22 septembrie şi se vor vinde ziua următoare.

Casa Judeţeană de Pensii Olt îi atenţionează pe beneficiarii biletelor de tratament că au obligaţia de a se adresa unităţii balneare prin e-mail sau telefon în vederea obţinerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătăţii 1.078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale hotelurilor din staţiunile în care sunt disponibile bielete este disponibila pe site-ul instituţiei, la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți