14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav la Slatina. Două mașini s-au ciocnit violent, iar o femeie a rămas încarcerată

- Advertisement -

Grav accident de circulație în noaptea de vineri spre sâmbătă, aproape de miezul nopții, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar o persoană aflată într-una dintre mașini a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale acesteie fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Pompierii Detașamentului Slatina au acționat la locul producerii accidentului cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

„În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, iar o persoană a rămas încarcerată în urma evenimentului. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina, concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale tuturor persoanelor implicate în accident. Pentru extragerea victimei, salvatorii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, victima fiind preluată, conștientă, de echipaje medicale. Pacienta prezenta traumatism de șold, traumatism la membrul superior drept și multiple excoriații, fiind transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații amănunțite”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Tot la Urgențe Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 58 de ani, din municipiul Slatina, cu traumatism toracic. Celelalte două persoane implicate în accident, printre care și conducătorul auto al celeilalte mașini, au refuzat transportul la spital.

Pompierii slătineni au acționat și pentru sablarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului pentru cercetări, iar din primele date s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este bărbatul de 58 de ani, din Slatina, care a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului și, din primele cercetări, au stabilit faptul că un bărbat de 58 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cireașov, ar fi efectuat virajul la stânga fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 41 de ani, din localitate. În urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 58 de ani și a unei femei de 54 de ani, pasageră în mașină acestuia”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ambii șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind nevativ, iar în cauză s-a deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți