9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie din Balș, lovită mortal de un autoturism

- Advertisement -

O femeie de 42 de ani, din orașul Balș, și-a pierdut viața vineri noaptea, în urma unui accident rutier produs pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate. Potrivit polițiștilor, femeia a fost lovită mortal de o mașină condusă de un doljean în momentul în care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

„Din primele cercetări, polițiștii rutieri din Balș au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, a accidentat mortal o femeie de 42 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reprezentantul IPJ Olt spune că indisciplina pietonală este printre primele cauze generatoare de accidente rutiere petrecute în județ, fapt pentru care polițiștii le recomandă pietonilor să traverseze strada doar prin locuri special amenajate și semnalizate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți