23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Peste 1.500 de infecții COVID-19 în Olt, de la începutul pandemiei. Înregistrăm și un nou deces

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat noile îmbolnăviri cu noul Coronavirus, iar în județul Olt numărul acestora a sărit la peste 1.500. Concret cifra cazurilor a ajuns duminică la 1.517, de la începutul pandemiei. Numai în ultima zi s-au înregistrat cu 21 mai multe infecții cu virusul SARS-CoV-2 față de ziua precedentă. Județul apare, din nefericire, și pe lista deceselor.

Oltul continuă să aibă și pacienți care sunt internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde sunt tratați cei diagnosticați cu COVID-19, ce au test cu rezultat pozitiv în urma retestării.

Distinct de cele 21 de cazuri nou confirmate, în urma retestării bolnavilor care erau deja pozitiv, în ultimele 24 de ore au fost opt persoane reconfirmate pozitiv cu noul Coronavirus.

Din păcate, în județ sunt și 47 de persoane depistate cu infecția COVID-19 care au murit, de la începutul pandemiei, însă toate, pe lângă această boală, aveau și comorbidități. Ultimul dintre decese s-a înregistrat în cursul serii de sâmbătă.

Cătălin FIRCOIU 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți