11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între un autoturism şi o căruţă, în zona localităţii Salcia

- Advertisement -

O femeie a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în urma unui accident rutier produs luni, la ora prânzului, în zona satului Salcia, între localităţile Pleşoiu şi Slătioara. În eveniment au fost implicate o căruţă şi un autoturism, vinovată de producerea coliziunii violente fiind femeia rănită, care conducea o căruţă.

„Din primele date, se pare că o femeie, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Slatina, care se deplasa cu un vehicul cu tracţiune animală pe un drum agricol, ar fi pătruns pe Drumul Județean 677 fără a se asigura, moment în care a fost acroșată de un autoturism condus regulamentar, pe drumul principal, de o femeie, de 46 de ani, din satul Beculești, comuna Cârlogani”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia care conducea atelajul hipo a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţă Slatina, pentru investigaţii medicale amănunţite.

Cele două femei au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii rutieri au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți