14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

A intrat cu mașina într-o casă de pe strada Vintilă Vodă din Slatina

- Advertisement -

Un slătinean de 46 de ani a avut nevoie de acordarea primului ajutor după ce, miercuri după-amiază, a fost implicat într-un accident rutier produs pe strada Vintilă Vodă, din municipiul Slatina. Circulând cu viteză, bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat cu autoturismul într-un imobil de la marginea drumului.

„Din primele date, se pare că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vintilă Vodă, din localitate, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un imobil. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit și a primit îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Testat cu aparatul alcooltest, polițiștii rutieri au stabilit că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Oamenii legii au deschis dosar penal și fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți