10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Candidatul PNL la Primăria Slatina dorește construirea unui Adventure Park în Pădurea Strehareți

- Advertisement -

Locul de agrement Pădurea Strehareți de la marginea municipiului reședință a județului Olt, Slatina, este în paragină de ceva vreme, până și Grădina Zoologică de aici dispărând în urmă cu ani buni. Acum, Liviu Voiculescu, candidatul PNL la fotoliul de primar al localității, are un proiect îndrăzneț pentru a înfrumuseța zona, așa cum a fost odiniară. Președintele Partidului Național Liberal Olt dorește ca în Pădurea Strehareți să fie construit un Adventure Park, unde părinții, împreună cu copiii lor, dar și tinerii și alți slătineni, să-și poată petrece timpul liber într-un mediu cât mai plăcut.

„(…) Sub denumirea de Adventure Park, proiectul țintește ca zonă de implementare Pădurea Strehareți, loc abandonat de autoritățile locale ale ultimilor 20 de ani. Conform proiectului, zona amenajată se va întinde pe o suprafață de cinci hectare din suprafața utilizabilă a pădurii cărora le vor corespunde cinci trasee de diferite dificultăți cu aproximativ 65 de elemente de cățărare, un teren special amenajat pentru tir cu arcul, o zonă de picnic și peste 450 de metri de tiroliană. Pentru calitate, durabilitate, varietate și atractivitate, realizarea obiectivului Adventure Park are în vedere angrenarea exclusivă de specialiști în proiectare și execuție”, a declarat Liviu Voiculescu, candidatul PNL la Primăria Slatina.

Fiind părinte, Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt, spune că doreşte realizarea acestui proiect îndrăzneţ pentru a-i atrage pe copii să petreacă mai mult timp în natură, împreună cu cei care le-au dat viață, dar şi cu alţi locuitori ai Slatinei.

„Ca părinte, văd că generația nouă este atrasă să petreacă mult timp pe «ecrane», pe telefoane și tablete, însă este de datoria noastră, a părinților și a adulților, în general, să le creem oportunități de a-şi petrece copilăria în aer liber, de a ne distra și relaxa împreună şi afară, nu doar pe ecranul telefonului. Avem în jurul Slatinei multe zone care ar putea fi transformate într-o oază de relaxare, agrement și sport, însă multe din aceste zone au fost lăsate în paragină (…). Pădurea Strehareți este unul dintre aceste locuri și mi-am propus să transform această suprafață verde în acest Adventure Park, în care noi și copiii noștri să ne petrecem timpul liber împreună”, a conchis candidatul liberalilor la Primăria Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți