Comisarul șef Mihai Mihalache, încă șase luni la șefia Poliției Olt

Ofițerul de poliție Mihai Ion Mihalache rămâne la comanda Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru încă o jumătate de an. Decizia a fost luată marți, în urma ordinului dat de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne.

Comisarul șef Mihai Mihalache este inspector șef al Poliției Olt de acum trei luni, iar începând cu data de data de 16 septembrie 2020 împuternicirea i-a fost prelungită.

„Prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 16 septembrie 2020, comisarului șef de poliție Mihalache Ion Mihai i-a fost prelungită împuternicirea de a îndeplini atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru o perioadă de șase luni”, au transmis reprezentanții Compartimentului Relații Publice al IPJ.

Ofițerul de poliție Mihalache a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti în anul 2004. În primii doi ani din carieră și-a desfășurat activitatea în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ulterior fiind ofițer specialist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Poliției Olt. Din anul 2018 și până în luna iunie a acestui an, acesta a ocupat funcția de șef al Poliției municipiului Slatina.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<