11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

INFORMARE

- Advertisement -

Această informare este efectuată de: COMUNA OSICA DE JOS,JUDETUL OLT ,STRADA DEALUL MIC NR 2, JUDETUL OLT  ce intenţionează să solicite de la SISTEMUL DE GOSPODARIRE A APELOR OLT aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament pentru desfăşurarea activităţii de RETEHNOLOGIZAREA GOSPODARIEI DE APA DIN LOCALITATEA OSICA DE JOS ,COMUNA OSICA DE JOS,JUDETUL OLT localizat în COMUNA OSICA DE JOS,JUDETUL OLT  sau pentru realizarea lucrărilor RETEHNOLOGIZAREA GOSPODARIEI DE APA DIN LOCALITATEA OSICA DE JOS ,COMUNA OSICA DE JOS,JUDETUL OLT amplasate în COMUNA OSICA DE JOS, JUDETUL OLT.  
Această investiţie este NOUA
Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa PISTOL MARIAN, 0752034722,COMUNA OSICA DE JOS,JUDETUL OLT ,STRADA DEALUL MIC NR 2.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți