5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Cocaină, pistoale cu glonț și cartușe, găsite în urma unor descinderi în Olt și Gorj

- Advertisement -

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic intern și internațional de droguri de mare risc și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, după ce polițiștii antidrog și procurorii DIICOT din Craiova au efectuat o prindere în flagrant delict și patru percheziții domiciliare în județele Olt și Gorj. Anchetatorii au ridicat sute de grame de cocaină, trei pistoale cu glonț, dar și zeci de cartușe în urma descinderilor.

Potrivit procurorilor DIICOT, în perioada 2018 – 2020, inculpatul a desfășurat activități de trafic de droguri de mare risc, în special cocaină, în cele două județe, droguri pe care le comercializa la prețul de 100 de euro un gram.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT Craiova au realizat marți o prindere în flagrant delict a bărbatului, în localitatea doljeană Filiași, în timp ce se întorcea din Olanda, având ascunsă în capitonajul autoturismului cantitatea de aproximativ 400 de grame de cocaină. Ulterior, anchetatorii au efectuat patru percheziții domiciliare, în Olt și Gorj, într-una dintre locații fiind descoperite trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe, toate deținute ilegal.

În baza probatoriului administrat, inculpatul a fost inițial reținut de procurori, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri a fost prezentat magistraților Tribunalului Dolj, care au dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea polițiștilor antidrog și procurorilor DIICOT Craiova a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, la descinderi participând și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți