8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Festival de teatru în Olt, dedicat marelui actor Șerban Ionescu, născut la Corabia

- Advertisement -

Olteanul Gabriel Stanciu, originar din orașul Corabia, în prezent director adjunct la Agenția Națională pentru Locuințe, se implică în tot ceea ce însemnă dezvoltarea județului Olt în diverse domenii, unul dintre proiectele sale fiind în domeniul cultural, prin dedicarea unui festival de teatru celui care a fost marele actor Șerban Ionescu, născut în orașul de la malul Dunării.

În privința festivalului de teatru care va fi organizat anual în județul Olt, iar o primă ediție ar urma să aibă loc în anul 2021, corăbianul Gabriel Stanciu a purtat discuții cu marea actriță Magdalena Marta Catone, cunoscută sub numele de Magda Catone, cea care a fost soția olteanului Șerban Ionescu, trecut în neființă în anul 2012, la vârsta de 62 de ani.

„Oltean de seamă, empatic și actor de excepție, născut în Corabia, actorului Șerban Ionescu îi va fi dedicat de anul viitor un festival de teatru care îi va purta numele, la inițiativa mea și a soției domniei sale, actrița Magda Catone. Avem datoria de a cinsti memoria celor care au lăsat în urmă un dar cultural de excepție. Consider că undeva destinul este mai puternic decât noi și uneori facem lucruri pe care n-am crede că suntem în stare să le facem. Festivalul Șerban Ionescu se va realiza anual, venind în sprijinul tinerelor talente, cinstind memoria regretatului actor”, a declarat Gabriel Stanciu.

Corăbianul a ținut, totodată, să-i mulțumească actriței Magda Catone pentru încrederea pe care i-a acordat-o, fiind convins că împreună vor face lucruri mărețe! 

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți