5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Olt va avea sediu secundar în Caracal

- Advertisement -

Serviciile publice judeţene pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din întreaga țară vor avea începând de marți, 22 septembrie, și sedii secundare. Vor fi organizate 26 de astfel de sedii secundare şi în alte localităţi, pe lângă cele deja existente în municipiile reședință de județ, anunțul fiind făcut zilele trecute de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne.

Un sediu secundar de al Serviciului Permise și Înmatriculări Auto va funcționa în județul Olt, la nivelul municipiului Caracal. Mai precis, acesta va fi înființat de săptămâna viitoare în sediul Poliției municipiului Caracal.

Programul de funcționare va fi în zilele de marți și joi, cel mai probabil în intervalul orar 09:00 – 15:00, iar pentru început nu vor fi făcute programări online, așa cum se întâmplă la serviciul cu sediul din Slatina.

Surse din interiorul Serviciului Public Județean pentru Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt au declarat că, deocamdată, nu se fac angajări la sediul secundar din Caracal, aici urmând a-și desfășura activitatea un angajat al instituției, de la Slatina.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți