3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav pe DN 54, între Corabia și Gârcov. Un șofer și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un pom

- Advertisement -

Un bucureștean de 55 de ani, din Capitală, a murit sâmbătă în urma unui grav accident de circulație produs pe Drumul Național 54, între localitățile Corabia și Gârcov. Acesta a intrat cu mașina pe care o conducea într-un pom de pe marginea părții carosabile, iar doi pasageri din același autoturism au ajuns la spital, fiind răniți.

„În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu un copac de pe marginea drumuluu. În urma impactului violent, conducătorul autoturismului, în vârstă de 55 de ani, din municipiul București, a decedat. Doi pasageri din același autoturism au fost răniți, fiind transportați la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa citată a mai spus că, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Corabia au stabilit faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii, șoferul pierzând controlul asupra direcției de mers.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, polițiștii continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți