5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

O fată lovită de un autoturism, la Balș. S-a angajat să traverseze strada în fugă

- Advertisement -

O copilă de doar trei ani a fost victima unui accident de circulație produs, sâmbătă dimineață, în orașul Balș. Micuța a fugit de lângă unul dintre părinții săi, iar în momentul în care a vrut să traverseze neregulamentar strada Nicolae Bălcescu, din localitate, a fost lovită de un autoturism condus de un brașovean.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din orașul Balș au stabilit faptul că un bărbat de 54 de ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din orașul Balș, a acroșat o fată, din localitate care, într-un moment de neatenție, ar fi fugit de lângă unul dintre părinți și ar fi încercat să traverseze prin loc nepermis. Minora a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatului s-a stabilit că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

În urma accidentului s-a deschis dosar penal în care continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acesta.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți