10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la Mărunței. O șoferiță a fost rănită, fiind transportată la spital

- Advertisement -

O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, fiind victima unui accident de circulație pe care l-a provocat pe Drumul Județean 546, în satul Bălănești al comunei Mărunței.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul accidentului, pentru a stabili împrejurările producerii acestuia.

Vinovată de producerea evenimentului rutier este chiar tânăra care a fost rănită.

„Din primele date se pare că o femeie, în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din direcția Coteana către Drăgănești Olt, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea unui imobil, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul, care era angajat în depășirea sa. Tânăra a necesitat îngrijiri medicale”, a spus reprezentantul IPJ.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în urma rezultatelor polițiștii rutieri stabilind că aceștia nu se aflau sub influența alcoolului.

În urma accidentului, s-a deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți