17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O copilă de 16 ani din Crâmpoia, dispărută cu fiul său de trei luni, găsită de polițiști în Lugoj

- Advertisement -

O adolescentă de 16 ani, din comuna Crâmpoia, a plecat voluntar de acasă sâmbătă, 20 septembrie, și nu s-a mai întors, ulterior fiind găsită de polițiști în localitatea timișeană Lugoj. Aceasta a plecat de acasă cu băiatul său de doar trei luni, dispariția lor fiind anunțată Inspectoratului de Poliție Județean Olt de mama minorei.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți, a reieșit faptul că tânăra s-ar deplasa pe ruta Caransebeș – Lugoj – Timișoara.

„De îndată au fost instituite filtre formate din polițiști de ordine publică și de investigații criminale pe ruta bănuită că ar fi parcursă de minoră. Cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, minora și fiul său, de trei luni, au fost găsiți în orașul Lugoj. Aceasta a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu fiul său, însoțită de tatăl copilului, și nu a fost victima niciunei infracțiuni”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Copila de 16 ani și băiatul său au fost introduși în Centrul de Primiri în Regim de Urgență Timișoara, până la încredințarea către familie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți