13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa strada

- Advertisement -

O femeie de 53 de ani, din municipiul Slatina, a fost, luni dimineața, victima unui accident de circulație produs pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina.

Femeia a fost lovită de un autoturism în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, traversând strada, spun polițiștii rutieri care au fost sesizați despre producerea evenimentului prin apelul de urgență 112.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii accidentului, și din primele cercetări, au stabilit faptul că un bărbat de 56 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate, a accidentat o femeie de 53 de ani, din Slatina, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma accidentului, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind dusă la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina chiar de conducătorul auto care a acroșat-o cu mașina.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți