8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 160 de bilete de tratament la munte și mare pentru beneficiarii din Olt

- Advertisement -

Au rămas disponibile bilete de tratament din cea de-a 15 serie a anului 2020, iar lista cu acestea a fost afișată la sediul și pe site-ul Casei Județene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro. Sunt peste 160 de bilete pentru pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județ, iar acestea sunt vacante în aproximativ 20 de stațiuni balneare, cele mai multe, 50 la număr, fiind pentru Băile Olănești.

Mai exact sunt nu mai puțin de 166 bilete la băi, disponibile atât în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte anul acesta, cât și în spațiile de cazare ale societății TBRCM SA.

Biletele au data de plecare în stațiune în zilele de 29 și 30 septembrie, acestea fiind repartizate astfel: nouă în Amara, 20 în Bala, opt în Buziaș, 12 în Călimănești, opt în Covasna, cinci în Eforie Nord, cinci în Felix, 14 în Govora, patru în Herculane, cinci în Mangalia, 50 în Olănești, zece în Pucioasa, cinci în Căciulata, două în Moneasa, două în Techirghiol, două în Tușnad, două în Vatra Dornei, două în Saturn și unul în Neptun. Beneficiarii biletelor de tratament, care sunt vacante în stațiuni balneare de la munte sau mare, au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear în cele 16 zile cât este perioada unui sejur. 

Persoanele interesate pot ridica biletelor de la sediul Casei de Pensii Olt începând de miercuri, 23 septembrie. „Beneficiarii de bilete de tratament au obligația de a se adresa unității balneare prin e-mail sau telefon în vederea obținerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății 1.078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale spațiilor de cazare este disponibilă pe site-ul instituției la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament”, spun reprezentanții instituției.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți