7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se trag la sorţi judecătorii care vor face parte din BEJ Olt, la alegerile parlamentare

- Advertisement -

Data de organizare a alegerilor parlamentare a fost stabilită pentru 6 decembrie 2020, motiv pentru care la Tribunalul Olt se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni şedinţa publică în cadrul căreia se trag la sorţi judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean, la acest scrutin electoral.

Trei judecători vor face parte din BEJ la aceste alegeri, anunţă reprezentanţii instanţei de judecată.

„În data de 25 septembrie, la ora 14:00, vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, cei trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 30 Olt, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 6 decembrie 2020”, se precizeayă într-un comunicat de presă remis de Tribunalul Olt.

Tragerea la sorţi a judecătorilor va avea loc la sediul instanţei de judecată, situat pe strada Mânăstirii, numărul 2, în sla de şedinţe numărul 4, cu respectarea regulilor de acces în Palatul de Justiţie, având în vedere şi contextul actual al pandemiei de Coronavirus.

Oltenii sunt aşteptaţi de Sfântul Nicolae la urne pentru a-i alege pe senatorii şi deputaţii care le vor reprezenta problemele cu care se confruntă judeţul, în Parlamentul României.

Cătălin FIRCOIU       

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți