Sală și teren de sport cu tribune la Școala „Vlaicu Vodă” Slatina. Investiția a fost finalizată

Emil Moț, primarul Slatinei, a declarat în cadrul conferinței de presă susținută cu ocazia prezentării bilanțului pe patru ani de când se află la cârma urbei că în toată această perioadă municipalitatea a realizat investiții majore atât în educație, cât și în domeniul sportiv. Una dintre ele este cea care a avut loc la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, singura unitate de învățământ din municipiul reședință a județului Olt care nu avea o sală de sport.

Construcția acestei săli de sport, și nu numai, s-a finalizat, iar de joi a fost dată în folosință, la fel cum s-a întâmplat și cu terenul de sport cu gazon sintetic, cu tribune ce au o capacitate de 80 de locuri. Valoarea acestui proiect a avut o valoare de 2,4 milioane de lei, a anunțat primarul Emil Moț.

„Chiar astăzi (joi n.r.), dacă putem să spunem așa, am inaugurat sala și terenul de sport cu tribune de la Vlaicu Vodă. Nu este vorba despre inaugurare cu tăiat de panglici, dar s-a dat în folosință sala de sport și terneul de sport. Era singura școală din Slatina care nu avea o sală de sport, investiția Primăriei se ridică la suma de 2,4 milioane de lei și iată că aceasta s-a finalizat, iar acum toate școlile din oraș au câte o sală de sport”, a declarat edilul localității.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<