Alte 23 de infecții COVID-19 în județul Olt. Bilanțul a ajuns la peste 1.800 de cazuri, de la începutul pandemiei

Grupul de Comunicare Strategică a raportat în județul Olt cu 23 de infecții COVID-19 mai multe față de ziua anterioară, bilanțul total al cazurilor ajungând la peste 1.800 de la începutul pandemiei. Mai exact, 1.801.

În județ continuăm să avem bolnavi internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde se tratează cei diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, care au test cu rezultat pozitiv în urma retestării.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 23 îmbolnăviri cu noul Coronavirus, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost nouă persoane ce au fost reconfirmate pozitiv la infecția COVID-19.

Dintre cele 1.801 cazuri comunicate sâmbătă de autoritățile centrale, în Olt sunt înregistrate și 57 de decese ale unor persoane confirmate cu SARS-CoV-2, însă toate acestea, pe lângă infecția cu virusul, sufereau și de alte probleme de sănătate grave. Ultimul deces a fost raportat chiar în ultima zi, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani, care era asistat al Centrului de Îngrijire și Asistență Spineni.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<