14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Dosar penal pentru un bărbat care a votat cu cartea de identitate a concubinei

- Advertisement -

Un tânăr de 28 de ani, originar din comuna Colonești, dar stabilit în localitatea Cungrea, s-a ales cu dosar penal pentru fraudă la vot după ce a votat cu cartea de identitate a concubinei sale, iar mai apoi și cu actul său de identitate.

Incidentul electoral s-a întâmplat în localitatea Cungrea, polițiștii olteni fiind cei care au stabilit ceea ce s-a întâmplat.

„Astăzi (duminică n.r.), 27 septembri, am fost sesizați despre faptul că un bărbat de 28 de ani, din comuna Colonești, cu reședința în comuna Cungrea, s-a prezentat la o secție de votare din Cungrea, unde ar fi votat folosind actul de identitate al concubinei sale. Ulterior, bărbatul s-a prezentat la o altă secție de votare, unde a votat folosind propria carte de identitate”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

O echipă operativă a Poliției Olt s-a deplasat de îndată la fața locului pentru a stabili situația de fapt, în urma cercetărilor efectuate, pe numele olteanului de 28 de ani fiind deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de fraudă la vot.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți