6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Slatinei Emil Moț: „Am votat pentru continuitate, pentru proiecte cu fonduri europene”

- Advertisement -

Aflat încă în exercitarea funcției de primar al Slatinei și candidat din partea Partidului Social Democrat pentru cel de-al doilea mandat, Emil Moț a fost, duminică dimineață, alături de soția sa, la secția de votare de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, unde au fost arondați. Edilul a declarat că a votat pentru a duce mai departe proiectele începute, multe dintre ele pe fonduri europene.

„Am votat astăzi (duminică n.r.) pentru continuitate, pentru slătineni, pentru proiecte cu fonduri europene, am votat pentru viața noastră a tuturor, să meargă înainte, să meargă din ce în ce mai bine”, a declarat primarul Emil Moț.

Candidatul PSD pentru al doilea mandat la Primăria Slatina a mai spus că până la ora la care s-a prezentat la urne, undeva în jurul orei 11:00, scrutinul electoral s- desfășurat fără incidente.

„Până acum, în Slatina totul este foarte bine, nu sunt incidente electorale, îmi doresc nici să nu fie. Cu această ocazie, îi invit pe slătineni să participe la procesul de votare. Prezența la vot este la fel că acum patru ani, poate cu o jumătate de procent mai mare, văd că pandemia nu are efecte negative asupra votanților. Măsurile sanitare de prevenție, având în vedere contextul actual al pandemiei de Coeronavirus, au fost luate atât de Primăria Slatina, cât și de Prefectura Olt, eu cred că toată lumea este în siguranță. Avem dezinfectant, avem măști și mănuși pentru persoane, cu respectarea distanțării sociale, avem culoare diferite, o cale de intrare, o altă cale de ieșire, nu văd ce probleme ar fi, iar slătinenii să se sperie și să nu participe la vot”, a conchis edilul Emil Moț.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți