8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Urna mobilă, cerută de zeci de pacienți de la spitalele din Slatina și Caracal. O persoană a votat în Arest

- Advertisement -

Zeci de pacienți internați la spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde sunt tratați și cei confirmați cu virusul SARS-CoV-2 sau suspecți, au solicitat urna mobilă pentru ca duminică să-și poată exprima opțiunea de vot la alegerea primarului și consilierilor locali din cele două localități, dar și a președintelui Consiliului Județean Olt și a consilierilor județeni.

31 de bolnavi de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care primesc îngrijiri medicale pentru diverse afecțiuni medicale, printre care se află și cei depistați cu COVID-19, au cerut urna mobilă zilele trecute și în ziua alegerilor au votat de pe patul de spital.

La Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județul Olt, au fost 18 pacienți confirmați cu virusul SARS-CoV-2 sau suspecți care au solicitat urna mobilă pentru a vota duminică.  

Totodată, urna mobilă a fost cerută și de o persoană aflată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt. Persoana încarcerată a votat în Arest încă de la primele ore ale dimineții zile în care au loc alegerile locale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți