13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Judecătoarea Cotoi de la Tribunalul Olt, desemnată președintele BEJ pentru alegerile parlamentare

- Advertisement -

Nici nu s-au încheiat bine alegerile locale pentru desemnarea primarilor, consilierilor locali din localitățile oltene, dar și a președintelui Consiliului Județean și a consilierilor județeni, căci în Olt au început deja pregătirile pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, când locuitorii județului îi vor alege pe senatorii și deputații care le vor reprezenta problemele în Parlamentul României. Deja a avut loc tragerea la sorți a celor trei judecători care fac parte din Biroul Electoral de Circumscripție nr. 30 Olt, președinte fiind ales judecătoarea Diana Mihaela Cotoi de la Secția Penală a Tribunalului.

Pe lângă judecătoarea Cotoi, locțiitor al președintelui a fost desemnată judecătoarea Claudia Iancu de la Secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal, iar membru este judecătoarea Luminița Busuioc de la Secția I Civilă.

Biroul Electoral Județean Olt își va avea sediul în sala de ședințe de la etajul II al Prefecturii, urmând ca în preajma zilei de desfășura a alegerilor parlamentare și câteva zile după acesta să își desfășoare activitatea la fostul Colegiu Național Agricol „Carol I” din municipiul Slatina.

Mai multe informații de interes local privind alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din 6 decembrie 2020 puteți afla de pe site-ul Prefecturii Olt, adresa de web fiind https://ot.prefectura.mai.gov.ro/alegeri-parlamentare-2020/.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți