8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Percheziții în Olt, într-un dosar de evaziune fiscală cu material lemnos

- Advertisement -

Polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Gorj au desfășurat 30 de descinderi miercuri, într-un dosar de evaziune fiscală cu material lemnos, 11 dintre acestea fiind în județul Olt, 17 în Gorj și una în Dolj.

Potrivit unui comunicat remis de Poliția Română, vizate au fost persoane care desfășoară activități de achiziție, transport și vânzare a materialului lemnos, iar în urma perchezițiilor s-au ridicat mai multe documente referitoare la activitatea desfășurată, echipamente IT, telefoane mobile, precum și importante sume de bani.

„În fapt, persoanele vizate ar fi ascuns sursa impozabilă și s-ar fi sustras de la plata taxelor și impozitelor datorate bugetului de stat. Totodată, ar fi consemnat date nereale în conținutul avizelor de însoțire. Prejudiciul estimat este de 2 milioane de lei”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Poliției Române.

La descinderi, polițiștii SICE Gorj au beneficiar de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj, al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Dolj, Mehedinți și al jandarmilor gorjeni.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți