9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoturism furat din Italia, confiscat de polițiștii SIC Olt

- Advertisement -

Polițiștii olteni fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, după ce joi dimineață un bărbat din Perieți s-a prezentat cu mașina la reprezentanța Registrului Auto Român (RAR) Olt, pentru a efectua demersurile necesare în vederea identificării acesteia, ținând cont că figureazăca având mențiuni judiciare.

Angajații RAR Olt i-au sesizat pe polițiștii Serviciului de Investigații Criminale (SIC) al Inspectoratului de Poliție Județean Olt cu privire la cele constatate, stabilnd că autoturismul a fost furat din Italia.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat faptul că un bărbat de 44 de ani, din comuna Perieți, deține autoturismul respectiv, pentru care există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Italia. Mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tăinuire.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți