3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat căutat pentru comiterea unor furturi în Spania, găsit de polițiștii olteni în Fărcașele

- Advertisement -

Un bărbat de 57 de ani, din comuna Fărcașele, căutat pentru săvârșirea unor furturi în străinătate, a fost găsit de polițiștii olteni în localitatea de domiciliu. Olteanul era urmărit internațional pentru faptele sale.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, cu sprijinul celor de la Postul de Poliție Fărcașele, au pus vineri în executare mandatul european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Spania, pe numele bărbatului din Fărcașele.

„Persoana în cauză este bănuită că în anul 2011, împreună cu un grup de persoane, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt, constând în sustragerea de combustil și unelte agricole în valoare de 8.900 euro”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Polițiștii de investigații criminale au prezentat olteanul urmărit internațional Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind reținut pentru 24 ore. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj și sâmbătă urmează a fi prezentat în fața magistraților Curții de Apel Craiova, cu propunerea de arestare preventivă în vederea extrădării sale în Spania, pentru a fi cercetat penal de anchetatorii de aici.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți