10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mașini dezmembrate ilegal în curtea unui imobil din Piatra Olt. Un bărbat s-a ales cu dosar penal

- Advertisement -

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Slătioara, este cercetat penal pentru evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități după ce polițiștii olteni au găsit joi, în curtea unui imobil din orașul Piatra Olt, șapte autoturisme aduse din străinătate pe care le dezmembra ilegal.

Faptele comise în afara legii au fost descoperite de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului de Investigații Criminale Olt, sprijiniți de comisari ai Gărzii de Mediu Olt, în urma unor acțiuni derulate și la nivel național, pe linia prevenirii și combaterii fraudelor în domeniul comertului cu piese auto second hand.

„În urma activităţilor desfășurate în dimineața zilei de 1 octombrie pe raza orașului Piatra Olt, polițiștii au identificat un bărbat, de 43 de ani, din comuna Slătioara, care ar dezmembra autovehicule, în afara cadrului legal. Cu ocazia controlului efectuat, au fost găsite șapte autovehicule supuse dezmembrării, despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Olt.

Olteanul nu a putut face dovada provenienței tuturor mașinilor aflate în curtea imobilului în care au fost descoperite, iar pe numele său a fost deschis dosar penal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți