Primăria Strejești are un nou sediu administrativ

Noul sediu al Primăriei Strejești a fost recepționat la finalizarea lucrărilor și în viitorul apropiat urmează a fi dat în folosință. Obiectivul de investiții a fost finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației – Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, valoarea totală a proiectului fiind de 2.271.892,65 lei.

Fostul sediu administrativ al Primăriei Strejești avea o vechime de peste un secol, iar în urma realizării acestei noi investiții birourile vor fi în aceeași clădire și nu în două imobile separate cum s-a întâmplat până acum.

În urmă cu două săptămâni, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții deja au predat primăriei noul sediu administrativ, construcția acestuia fiind realizată într-un interval de timp foarte scurt, având în vedere că proiectul a fost depus în anul 2019.

Noua Primărie Strejești a fost amenajată pe o suprafață de 246 de metri pătrați. „A fost realizată astfel încât toate birourile primăriei să funcționeze în același loc și nu în două clădiri separate cum funcționau anterior. De asemenea, noua clădire are prevăzută și o sală de ședințe pentru ședințele de consiliul local”, au transmis reprezentanții Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Sediul mai trebuie acum doar dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a putea funcționa în condiții optime, iar mai apoi poate fi dat în folosință.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<